YOGA VERVOLGOPLEIDING

YOGA VERVOLGOPLEIDING

Startdatum: 28-01-2022

Einddatum: 02-12-2022

: 30 punten

Vanuit de vraag van deelnemers naar meer verdieping en ondersteuning ná hun opleiding ontstond de opzet van een vervolgopleiding. Hierin staat jouw intensiteit en eigen beoefening centraal. Deze ervaring kun je inzetten binnen jouw kwaliteit van ‘yogales geven’ en je eigen ontwikkelingsproces op het yogapad.

 

De nadruk in de bijeenkomsten komt te liggen op het ontwikkelen van een specifiek ademproces (pranayama) en de toestand, waarin het bewustzijn loskomt van de zintuigelijke afleidingen (pratyahara). Hier ligt dan ook de weg open naar wezenlijke concentratie, meditatie en samadhi, ook wel samyama genoemd.

 

Door de transformatie van bewustzijn, die het doel is van Rajayoga, wordt het diepzinnige mysterie van het leven geopenbaard. Wanneer je steeds intenser jouw yoga beoefent, wordt het lichaam als een doorschijnend kristal en de ziel uitgezuiverd van alle grofheid. Zo wordt die laag van bewustzijn bereikt, waardoor fijnere toestanden van zijn worden beleefd.

 

Data: vrij 28 jan, 25 feb, 25 mrt, 20 mei, 24 juni, 30 sep, 4 nov en 2 dec 2022. Tijden: van 11.15 15.15 u.


Docenten: Hans ’t Hart (filosofie en praktijk), Natasja de Senerpont Domis (praktijk)
Organisatie: De Blikopener
Locatie: Tilburg
Kosten inclusief BTW: € 500
VYN Erkenning: 30 bijscholingspunten
Datum: 28-01-2022
Start/Eindtijd: 11:15 - 15:15
Telefoon: 0135356137
Info: yoga@blikopener.info
Website: Klik hierGerelateerde lessen

Yoga Nidra Teacher Training Nederland 2022

Deze gestructureerde specialisatie traint yogadocenten om de diepe ontspanningsmethode van Yoga Nidra volgens het Satyananda yogasysteem op een veilige en...

Lees meer

Restorative Yoga Basis & Verdieping

 

Er is steeds meer behoefte aan rust in onze maatschappij. Begeleid je cursisten naar ontspanning en werkelijk herstel van stress...

Lees meer

Yoga voor fysiek beperkten/chronisch zieken

In deze specialisatie leer je als yogadocent hoe je yoga kunt inpassen voor mensen met een fysieke beperking, waarin alle...

Lees meer

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar support@yoganederland.nl.

Let op, uw tijdelijke wachtwoord is VYN (met je lidcode) + postcode(getallen).
Voorbeeld: VYN1234/VYN12341234

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.