skip to Main Content
Vereniging Yogadocenten Nederland - Kies voor kwaliteitsyoga

Petitie: Haal yoga uit de lockown

De Vereniging Yogadocenten Nederland is een petitie gestart voor alle yogadocenten én yogabeoefenaars met een duidelijk doel: haal yoga uit de lockdown!

Juist in deze pandemie kan de kracht van yoga en meditatie een wezenlijk verschil maken. Het is niet voor niets dat meer dan 1,6 miljoen mensen yogalessen volgen. Yoga en meditatie verbeteren de geestelijke gezondheid, kwaliteit van leven en het welzijn.

De Nederlandse bevolking lijdt onder de huidige maatregelen en ervaart spanningen, angst en overprikkeling. Daarnaast vinden wij het verbijsterend dat de fysieke en mentale gezondheid naast Covid-19 geen prioriteit heeft. De geestelijke gevolgen van de lockdown zijn alom merkbaar maar het aanbod om te ontspannen schiet tekort. Wij zien dat fysiotherapeuten en andere paramedische beroepen wél aan de slag mogen. In feite zorgen zij net als wij voor beweging, bewustwording en ontspanning. Wij zien dat fysiotherapeuten en andere paramedische beroepen wél aan de slag mogen. Zij zorgen – net als wij – voor beweging, bewustwording en ontspanning. Alleen werken zij curatief en werkt yoga preventief. Yoga is méér dan alleen sport, het is een systeem voor lichaam én ziel. Iedereen kan Yoga doen. Het is laagdrempelig en past in een gezonde leefstijl. Wij hopen dat het besef ontwaakt, dat Yoga méér is dan sport en dat wij de yogalessen kunnen hervatten met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM en het protocol zoals door de overheid is goedgekeurd.

Deel dit bericht zodat zoveel mogelijk mensen de petitie ondertekenen!

Wacht niet langer en teken nu!

Ga naar https://petities.nl/petitions/haal-yoga-uit-de-lockdown

[/vc_column_text]

Contact

Contactpersoon voor inhoudelijke vragen:
Gerreke van den Bosch
Voorzitter
voorzitter@yoganederland.nl
06 28 31 86 22

Contactpersoon voor praktische vragen, web en socials:
Annelies Bakker
PR & Communicatie
pr@yoganederland.nl
+49 151 41 38 71 38

Deel dit bericht zodat zoveel mogelijk mensen de petitie ondertekenen!

[/vc_column][/vc_row]
Back To Top

Send this to a friend