Lid Commissie voor Bijscholen

Lid Commissie voor Bijscholen

Ter versterking van onze bijscholingscommissie, zoekt de VYN een nieuw enthousiast lid.

 

Je houdt ervan om samen te werken, mee te denken en hebt affiniteit met opleiden en scholing. Kerntaak van de commissie is het bewaren van de kwaliteit van de erkende yogadocenten door middel van professionele ontwikkeling.

 

We doen dat nu nog door scholingsaanvragen van opleiders te erkennen als bijscholing en de gevolgde en geregistreerde gevolgde scholingen te monitoren. We zijn bezig om een nieuwe aanpak te ontwikkelen en stellen het op prijs als je daarin proactief meedenkt en meebeweegt.

 

De commissie vergadert 5-6 keer per jaar, op vrijdag. De locatie is wisselend.

 

Heb je interesse? Stuur dan je motivatie en CV naar bijscholing@yoganederland.nl.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anja Wiersma, voorzitter van de commissie: bestuurslidbijsch@yoganederland.nl

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.