Sprankelende stoelyoga

 

Stoelyoga is de meest laagdrempelige vorm van yoga met haar rustige bewegingsvorm. Het is voor iedereen haalbaar, ongeacht leeftijd, omvang, lenigheid of conditie. Het enige wat je nodig hebt, is een stoel. Paula leert je bekende asana’s en oefeningen uit te voeren met behulp van de stoel. Zo ervaar je dat stoelyoga een waardevolle aanvulling is op de reguliere yoga en zeker van toegevoegde waarde. Als yogadocent kun je zelf ook tot op hoge leeftijd les blijven geven met stoelyoga.


Paula: “Als iedere yogadocent één uurtje stoelyoga in de week zou aanbieden kunnen we met elkaar echt iedereen de weldaad en sprankelende energie van yoga laten ervaren. Samen maken we het verschil!”

 

Paula Jap Tjong

Paula is yogadocent in diverse yogastromingen. Met het platform Stoelyoga-Nederland.nl zet zij zich in om mensen uit te nodigen om te blijven bewegen en regelmatig te ontspannen, een must voor welzijn en vitaliteit. Dit doet zij door het faciliteren van allerlei beweeg- en ontspanningsprogramma’s voor particulieren, het onderwijs en het bedrijfsleven.


www.stoelyoga-nederland.nl

 

 

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.