Algemene ledenvergadering (ALV)

Uitnodiging

 

Best lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland,


We willen je van harte uitnodigen voor de komende Algemene Ledenvergadering (ALV) op zaterdag 25 mei 2024 van 9:00 - 10:45 uur. Het belooft een waardevolle bijeenkomst te worden waarin we samen belangrijke zaken kunnen bespreken, zoals het jaarverslag, de begroting, en de voorgenomen samenwerking met de VYSN. Alle bespreekpunten vind je in de stukken die we je hierbij vast geven (eerst inloggen).

 

Deelnemen aan de ALV kan op twee manieren:

  1. de vergadering vindt plaats tijdens het VYN Festival in Mennorode (Elspeet). Daar kun je in persoon deelnemen aan de vergadering.
  2. Je kunt ook online deelnemen via Zoom, ook dan heb je sinds de vorige ALV stemrecht. Als je graag online wilt meedoen, stuur dan een e-mail naar secretariaat@yoganederland.nl met daarin je verzoek, naam, e-mailadres en mobiele nummer. We zorgen er dan voor dat je de benodigde informatie ontvangt om de vergadering bij te wonen.

 

Heb jij ideeën of voorstellen die jij wilt bespreken tijdens de vergadering? Zorg ervoor dat deze uiterlijk vrijdag 28 april bij ons zijn ingediend via secretariaat@yoganederland.nl.

 

We kijken ernaar uit om jullie allemaal te zien, zowel online als hopelijk ook in persoon!

 

Met vriendelijke groet,

 

Het bestuur

 

Ilse Anthonijsz, Anja Dekker en Anja Wiersma

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.