"Yoga is het stilleggen van de wervelingen van de geest,
dan is het ziende thuis in zichzelf." 

Kwaliteitsyoga

Bij de Vereniging Yogadocenten Nederland zetten we ons in met een warm hart voor de kwaliteit van yogabeoefening in Nederland. Maar hoe doen we dat precies?

 

We hebben een uitgebalanceerd programma van opleidingseisen voor al onze yogadocenten (200 uurs én 500 uurs) die bij onze vereniging zijn aangesloten. We zijn allemaal getraind in het geven van verantwoorde lessen: juiste instructie bij het uitvoeren van yogahoudingen en ademoefeningen, en evenwichtig samengestelde lessen.

 

Wat onze leden bijzonder maakt, is dat ze nooit stoppen met leren. Yogadocenten die zich bij de VYN aansloten, blijven zich voortdurend bijscholen en reflecteren op hun werk. En als ze extra begeleiding nodig hebben, kunnen ze rekenen op de expertise van hun collega's via door de vereniging ontwikkelde richtlijnen en intervisiegroepen.

 

En we hebben niet alleen oog voor onze docenten, maar ook voor mensen die van onze leden les krijgen. Als cursist kun je erop vertrouwen dat al onze aangesloten yoga-instructeurs en -docenten zich houden aan onze Beroepscode. Als je ooit een klacht hebt over de prestaties van een van onze instructeurs of docenten, kun je die bij ons indienen. We staan altijd voor je klaar!

 

Dus, als je op zoek bent naar een yogales die aansluit bij de kwaliteit waar wij voor staan, hoef je niet ver te zoeken. Kijk gewoon op onze Yogadocent Zoeken-pagina en ontdek de yoga-instructeurs en docenten die jou met open armen verwelkomen.

 

Namaste!

 

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.