YogaVizier

Yoga Vizier, vakblad voor yogadocenten

 

Vier keer per jaar maken we samen YogaVizier voor je: hét vakblad voor yogadocenten dat we verspreiden onder VYN-leden en yogascholen. Een magazine dat voor én door onze leden wordt gemaakt.

 

Door te klikken op de afbeelding, kun je de voorgaande edities nalezen. Zo blijft je kennis over yoga steeds actueel!

 

2023

              
             
             

2022

           
             
             

2021

           
     
             

2020

           
     

 

 

Adverteren

Wil je een advertentie plaatsen in ons mooie, informatieve magazine Yoga Vizier en al je collega's in één keer bereiken met je product, je (bij)scholingsaanbod of yogastudio? Dat is natuurlijk een goed idee! Via deze pagina kun je indienen, betalen én aanleveren. Gemakkelijk en snel. 


Kopij

Heb je artikelen, brieven of informatie die interessant zou kunnen zijn voor ons vakblad? Stuur ons je kopij! Over plaatsing van artikelen, brieven en advertenties beslist het bestuur van de VYN in samenspraak met de redactie. Heb je interessante foto’s of vind je het leuk om voor ons in jouw omgeving op pad te gaan als fotograaf naar evenementen? Laat het onze PR Commissie dan weten.

 

Uitgave van:

   

Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN)

Hoofdredacteur: 

 

Gerreke van den Bosch

Contact:

 

redactie@yoganederland.nl

Verschijnt: 

 

4 x per jaar

Oplage:

 

1250 (print)

Informatie voor adverteerders 

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.