Festival 24 en 25 mei

Het allerleukste festival speciaal voor (aspirant) yogadocenten staat weer op de planning! Op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei 2024 nodigen we je uit om deel te nemen aan het VYN-festival, waar dit jaar het thema ´De sprankelende energie van yoga´ centraal staat.

 

Verheug je op een weekend vol inspirerende workshops, gezellige ontmoetingen met collega's, snuffelen in leuke winkeltjes, ontspannen, genieten van heerlijk eten en de prachtige natuur rondom hotel Mennorode.

 

Onze festivalcommissie is al volop in de weer om er ook dit jaar weer een onvergetelijk evenement van te maken. Het volledige programma wordt op 29 februari bekendgemaakt op onze website. Zet alvast in je agenda: inschrijven kan vanaf zaterdag 16 maart!

 

Winactie Alert! Dit jaar verrassen we je ook met een leuke winactie. Blijf onze website en socialmediakanalen volgen voor alle details.

 

We kunnen niet wachten om je op het festival te verwelkomen en samen te genieten van alles wat yoga te bieden heeft. Tot dan!

 

Liefs,

De festivalcommissie

 

PS Benieuwd naar hoe het festival er vorig jaar aan toeging? Klik hier voor een terugblik op het festival van 2023.

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.