Zinal - Internationaal Yogacongres

De Europese Yoga Unie (EUY) creëert een plek waar liefhebbers van yoga samen kunnen komen om de diepe waarden van yoga te ontdekken en te delen. Dit doen ze niet alleen, maar hand in hand met onze lidorganisaties zoals de VYN. Samen willen we yoga toegankelijk maken voor iedereen die erdoor geïnspireerd wil worden.

 

Internationaal Yogacongres 2024: Prana, de kracht van het leven

 

Dit jaar organiseren we voor de 51e keer ons internationale yogacongres, met als thema 'Prana, de kracht van het leven'. Prana is de essentiële levenskracht die door elk levend wezen stroomt, een onzichtbare, maar onmisbare energie.

 

Het congres vindt plaats in de adembenemende Anniviers-vallei in Zwitserland. We verkennen samen verschillende manieren om met prana te werken, onder leiding van ervaren yogadocenten uit diverse landen. Zij zullen een reeks lessen en lezingen verzorgen die je niet wilt missen.

 

Voor meer informatie over het congres, bezoek onze website: www.europeanyoga.org/euyws/congress-in-zinal-2024.

 

We hopen je daar te zien!

 

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.