Adem en pranayama

 

Pranayama vormt een belangrijk onderdeel van de yogafilosofie en het achtvoudig pad van Patanjali.  

Annemiek: “Tijdens deze workshop maak je kennis met de basis van de adem en pranayama. Je leert de helende werking en de kracht van de ademhaling op je fysieke-, mentale en emotionele lichaam. Je leert Pranayama oefeningen die je energiekanalen (nadi’s) zuiveren. Dit heeft een positief effect op je energiehuishouding, gezondheid en immuunsysteem. We doen adem- en enkele basis pranayama oefeningen zoals de opbouw van de ademhaling volgens de Himalaya traditie, de Cirkel ademhaling, de 2:1 ademhaling, de Nadi Sodhana en de Bhramari ademhaling.”

 

Annemiek Latour

Annemiek is eigenaar Yoga Opleiding Nederland en geeft al meer dan 25 jaar yogaopleidingen en teachertrainingen. Ze is opgeleid in Raja Yoga en de Himalaya traditie. Annemiek geeft les op een praktische en nuchtere manier en weet de eeuwenoude yogakennis in het hier-en-nu te plaatsen. Haar missie is haar kennis en ervaring doorgeven.


www.yogaopleiding.com

 

 

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.