Bhagavad Gita in het dagelijks leven

 

Liesbeth neemt je in deze twee uur durende workshop mee in de wijsheid van de Gita en leert je hoe je dit kunt toepassen in het dagelijks leven. De les bestaat uit: Satsang over Yoga filosofie, overpeinzen en ervaren. Tijd voor bezinning.


Liesbeth: “De Bhagavad Gita is het boek van bezinning. Prachtige bloemlezingen staan hierin beschreven om je te helpen op het pad van yoga. Ontwikkel of verdiep je eigen beoefening met kennis over de achtergrond en filosofie van yoga. Ik leerde in 2009 van mijn leraar Narvada Puri (Mataji) hoe ik de teksten in het Sanskriet moest zingen, daarbij kreeg ik veel uitleg over de betekenis. Vanaf dat moment ontstond mijn liefde voor dit mooie geschrift waarin je alle antwoorden op levensvragen vindt.”

Liesbeth de Beurs

Liesbeth volgde tussen 2005 en 2009 de Intensieve Yoga Scholing bij Rob Obermeijer. Sinds 2006 is zij leerling van Mata Ji Narvada Puri en leeft sindsdien minimaal 1 maand per jaar in Santosh Puri Ashram in Noord-India. In 2009 richtte zij Yoga Maarssen op, in 2015 gevolgd door opleidingsinstituut Yoga Scholing.


www.yogamaarssen.nl

 

 

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.