Cacaoceremonie en ligmeditatie

 

Ceremoniële cacao is een plantmedicijn met een rijke traditie van duizenden jaren oud. Haar oorsprong ligt in de culturen van Maya’s, Azteken, Tolteken en Inca’s. In deze periode had cacao hoge waarde en werd geserveerd aan gasten tijdens rituelen en ceremonies. Ceremoniële cacao werd gedronken om dichter bij het goddelijke te komen en het hart te openen.


Renée: “Om die reden staat ceremoniële cacao bekend als een fysieke en energetische hartopener en als een echte superfood die ons op het niveau van body, mind en soul voedt. Tijdens de cacaoceremonie drinken we bewust en met intentie ceremoniële cacao, om ons hart te openen, los te laten wat niet meer dient en te verbinden met vertrouwen, liefde en sprankel. Na het drinken van de cacao doen we een mooie hartopende meditatie over de sprankelende energie van yoga.”

 

Renée Overboom

Renée is een ervaren cacaoceremonie-facilitator met een grote liefde voor cacao als plantmedicijn. Naast het faciliteren van cacao ceremonies is ze tantra teacher, kundalini yoga teacher, coach en geestelijk verzorger. Met liefdevolle energie, enthousiasme en humor onderzoekt ze het leven en de menselijke ervaring hier op aarde.

 

www.dekrachtvanverbinden.com

 

 

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.