Chakra yoga

 

Transformeer je yogabeoefening in een meditatieve reis. Ontdek diepe verbinding met je energiecentra en omarm een nieuwe dimensie van sereniteit in je yogapraktijk.

 

Chakra yoga omvat zowel hatha- als yin yogahoudingen en legt de focus op je energiecentra. Dit creëert een verhoogde bewustwording, nodigt uit tot zelfreflectie en traint je in het helder waarnemen van energie. Het beoefenen van houdingen wordt een meditatieve ervaring, waarin de vredige sfeer van Zijn voelbaar is.

 

Marloes: “Chakra yoga kan blokkades laten oplossen, energiestromen herstellen en emotionele spanningen loslaten. Hierdoor ontstaat ruimte om oude patronen te doorbreken en transformatie te omarmen. Laat je levensenergie weer vrij stromen en geniet van de herstelde balans, een gevoel van welzijn, vitaliteit en hernieuwde sprankeling! Vang een glimp op van het systeem van Anodea Judith tijdens deze workshop en/of ontdek diverse chakra systemen in mijn uitgebreide chakra yoga opleiding. Yoga verruimt je blik en maakt de wereld mooi.”

 

 

Marloes van der Kamp

“Ik kreeg yoga met de paplepel ingegoten. De yoga houdingen vormen voor mij de basis en meditaties zorgen voor verdieping. Ik heb me speciaal verdiept in de inspirerende tantrische traditie die ten grondslag ligt aan de hatha yoga, met zijn rijke filosofie en meditaties om eindeloos te verdiepen en één te worden met het Leven.” 

 

www.Sparkoflightyoga.com

 

 

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.