De kracht van Mantra

 

Gauranga: “In deze workshop neem ik je graag mee op een reis langs vedische, tantrische en bhaktimantra’s. We gaan ze samen zingen, chanten en reciteren. Daarbij begeleid ik je op de tanpura, de shrutibox, het Indiaas harmonium en de gitaar. Mijn vrienden Willem-Paul en Coen spelen respectievelijk het Indiaas harmonium en tabla.”


Volgens Gauranga is het zingen van mantra’s ‘ín’. “De kracht van mantra is verbazingwekkend. Al meer dan veertig eeuwen brengt het gebruik ervan dieper bewustzijn en zelfrealisatie. Lijkt het hedendaags mantra zingen nog op de oorspronkelijke tradities uit India? Dat gaan we ontdekken en ervaren in een boeiende reis.”

 

Gauranga

Gauranga (1961) maakte 20 jaar geleden kennis met mantra’s. Mijn spiritueel leraar Sri Vasudeva speelde daarin een cruciale rol. Hij en de mantra’s hebben een diepgaande transformatie mogelijk gemaakt. Momenteel werk ik als leraar-musicus in het domein van de mantra, het Indiaas harmonium en de tanpura en importeer ik instrumenten uit India.

 

www.mantrazingen.nl

 

 

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.