Dlite yoga

 

De workshop start met een geleide meditatie en vervolgt met een combinatie van lichte oefeningen en ademtechnieken. Doel is je bewust maken van spanningen die ongemerkt bezit van je nemen. De kwaliteit van onze nachtrust wordt in hoge mate bepaald door de wijze waarop wij ons door het dagelijks leven bewegen en ons voorbereiden op de slaap. Een ‘helende slaap’ die ons moet verfrissen en verjongen, zodat wij met een uitgerust lichaam, een heldere geest en een licht gemoed een nieuwe dag tegemoet kunnen treden en met vreugde kunnen omarmen.


Martyn: “We bespreken de dagelijkse aandacht en zorg voor de bewustzijnsinhouden, gesymboliseerd door de Chakra's in samenhang met de begrippen Dharma en Karma. Basis is de Yoga traditie en de Vedanta.”

 

Martyn Hoogstra

Veertig jaar geleden ontmoette Martyn zijn eerste leraren, Norman Sjoman, een Canadese Sanskritist en Shri Dattatreya, een Indiase Hatha Yogi. Jaren van studie en veel reizen naar India maakten dat Martyn zijn kennis en ervaring wilde delen met zoekers naar innerlijke vrede en bevrijding van angst. Hij werkte in vele landen en dreef dertig jaar lang een yogapraktijk in Amsterdam.


www.yogadlite.com

 

 

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.