Essentie menszijn en yoga

 

In deze workshop gaan de deelnemers terug naar de essentie en hoe zich dat manifesteert in lichaam/geest en het onwaarneembare. Veelgestelde vragen van mensen zijn onder meer ‘waar komen we vandaan en waar gaan we naartoe?’ De Bhagavad Gita en de Yoga Sutra’s van Pãtañjali geven ons hierin een helder inzicht.

 

Jans: “Het lichaam is voor ons duidelijk, daarvoor hoef je alleen maar in de spiegel te kijken. Pãtañjali spreekt vaak over geest. Wat door ons heel subjectief wordt ervaren. In de tweede sûtra; Yoga Chitta Vritti Nirodha spreekt Pãtañjali over het stilleggen, ofwel opheffen van de wervelingen in je geest. Tijdens de workshop gaan we dit nader toelichten en ervaren.  Waarin dan ook de essentie en de reden van onze aanwezigheid op deze aarde wordt toegelicht.”

 

Jans de Haan

Jans is oprichter van Yogacentrum de Haan. Hij is al meer dan 55 jaar bezig met Yoga. Jans volgde meerdere opleidingen zoals de RY Opleiding, IY Opleiding en is onderwezen in de Bhagavad Gita en de Yoga Sûtra’s door Nel Keus. In de jaren 80 begon hij met het opzetten en ontwikkelen van de Yoga Opleiding.

 

www.centrumdehaan.nl

 

 

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.