Handpanligconcert

 

Een ligconcert met een handpan en andere klanken belooft een betoverende en ontspannende ervaring. Terwijl je comfortabel ligt, omringd door een serene sfeer, brengen de melodieën van de handpan een rustgevende cadans die stress en zorgen wegspoelt. Andere geluiden, zoals klankschalen en natuurlijke elementen, weven een magisch tapijt van klank dat diepe ontspanning bevordert. Met gesloten ogen en kalme ademhaling laat je je gedachten vervagen en word je meegesleept in een innerlijke reis van sereniteit. Het ligconcert biedt een kostbare kans om te herstellen en vernieuwde kracht en helderheid te vinden, een moment van pure ontspanning en dromerigheid.

 

Silvia Saunders

Silvia leeft voor muziek. “Al jaren treed ik op in binnen- en buitenland en deel ik mijn liefde voor muziek in alle stijlen en vormen met een groot publiek. Enkele jaren geleden besloot ik een nieuwe weg in te slaan. Ik ontdekte de helende kracht van klankschalen, handpan en andere klankinstrumenten en besloot me hierop te richten. Ik creëer nu rust en ontspanning voor anderen met mijn klankmeditaties.”

 

www.yogadreams.nl/silvia

 

 

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.