Introductie acroyoga

 

Workshop AcroYoga voor beginners met Arjan en Esther
AcroYoga verbindt acrobatiek, yoga en Thaise massage. Het resulteert vaak in indrukwekkende poses, maar wij geloven er sterk in dat iedereen kan vliegen. Uiteindelijk gaat AcroYoga over het opbouwen van vertrouwen, speelsheid en verbinding.
In onze workshop ontvang je duidelijke instructies en kun je leren in een veilige en speelse omgeving. Dat maakt het gemakkelijk voor je lichaam om te ontspannen, en je zult merken dat je tot veel meer in staat bent dan je dacht!

 

Esther Hertog

Esther is ook bekend als de Flying AcroYogi en is een zeer ervaren AcroYoga-docent met een achtergrond in acrobatiek en yoga. Sinds 2009 geeft ze AcroYoga en Family Acroyga workshops. Met plezier en vertrouwen weet zij dat iederéén kan vliegen! 
Esther is 
mede-oprichter van Family AcroYoga International en geeft Family AcroYoga opleidingen. Daarnaast mede-organiseert zij jaarlijks Paascroyoga, het langstlopende AcroYoga-festival in Nederland (en mogelijk Europa!). 

Arjan van Oostwaard

Tijdens zijn studie lucht- en ruimtevaarttechniek (ja, zijn liefde voor vliegen zat er al in!) kwam hij in aanraking met fitness, en groepsfitness in het bijzonder. Hij ontdekte dat hij het erg leuk vond om actief te zijn en te bewegen. Vanwege de interessante groepsdynamiek en de uitdaging besloot hij in 1996 een lerarenopleiding te volgen. Sindsdien is hij professioneel groepslesdocent bij meerdere sportscholen in en rond Amsterdam. In de loop der jaren verschoof zijn aandacht meer naar functionele fitness, bodyweight training en natuurlijk bewegen. Na deze meer holistische benadering vond hij AcroYoga in 2014 en het beviel hem meteen zeer. De open en warme gemeenschap, de samenwerking, verbinding en aanraking. Het creëren van vertrouwen, communicatie en expressie, het vinden van balans en ondersteboven zijn. Gewoon samen spelen en heel veel plezier hebben. Die ervaring, dat plezier, dat deelt hij graag met anderen. flyingacroyogi.com

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.