Lachyoga

 

Wat is er sprankelender dan een lach? Van lachen word je vrolijk en je energie gaat stromen. Je ervaart dat je leeft en je leven voelt een stuk lichter. Verder is lachen gezond. Als je lacht, worden de stresshormonen verlaagd. Ook maakt het lichaam natuurlijke antidepressiva, pijnreducerende en lust verhogende stoffen aan. Lachen stimuleert je immuunsysteem en verbetert je conditie.

 

Conchita: “Een minuut lachen staat gelijk aan 10 minuten zware workout! Zelfs wanneer je ‘nep lacht’ doen de toch ontstane hormonen hun positieve werk. Lachen is gemakkelijker dan mediteren (bij beginners), omdat men door te lachen vanzelf al vele omgevingsfactoren uitsluit. En lachen verbindt. Welkom dus bij de workshop lachyoga, waar we behalve veel lachoefeningen ook ademhalingsoefeningen en lachmeditatie zullen doen!
In deze workshop kan je van extravert naar introvert gaan en van beide uitersten genieten. Ik kijk er naar uit dit met jullie te beleven. Jullie ook?”

 

Conchita Scheffer

Ik ben vrolijk van aard. Maar naarmate ik meer ging studeren en door tegenslagen, verdween de lach gaandeweg. Ik heb de opleiding lachyoga gedaan bij de eerste Nederlandse lachambassadeur en bij dr. Madan Kataria (grondlegger lachyoga) zelf 16 jaar geleden. Ik ben heel breed opgeleid en heb decennia lang voor de klas gestaan. Ook ben ik al jarenlang therapeut en coach.

 

www.lachyoga.nl

 

 

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.