Magische yogawandeling

 

In deze wandeling staan gewaarwording en intuïtie centraal. Margriet: “We gaan naar buiten, de natuur in, om de zintuigen te zuiveren en te openen voor wat er tot ons spreekt. We leggen het accent op de bewuste ervaring van de natuur: wind, zon, geluiden, bomen, geuren, dieren en hun sporen, veelal in stilte. Eenvoudige bewustwordingsoefeningen uit verschillende spirituele tradities willen ons daarbij helpen. Het gaat om de zoektocht naar jouw band met je omgeving, met de natuur, met de aarde, verzonken in het proces van het luisteren, te ontdekken dat wij zélf de weg zijn naar eenheid.”

 

Margriet van Kampen

Margriet (1948) had tot 2006 een eigen yogacentrum. Margriet is opgeleid door Robert van Heeckeren en volgde later masterclasses bij Rita Beintema en Jos Plenckers. In 1998 werd Margriet geïnitieerd door Swami Veda Bharati in de Himalaya Traditie. Daarnaast volgde zij mindfulness trainingen in de traditie van Thich Nhat Hanh.

 

 

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.