Nada Brahma

Nada Brahma betekent de wereld is geluid. Nada betekent zowel trilling als geluid. Alles op de wereld, van mineraal tot insect, dier of mens, trilt op een eigen toonhoogte of frequentie. Wij veranderen de wereld in en om ons heen door de vibraties die we uitzenden. Van de andere kant worden wij zelf ook beïnvloed door de trillingen die wij ontvangen. Dit proces toont aan hoe alles met elkaar in verbinding staat.


Natasja: “In deze workshop werk je zowel met de klank van je stem, als de trilling ervan in asana’s en meditatie, dit kan hardop zijn of in gedachten. Deze trillingen kunnen diep doordringen en zuiverend werken. Zo kunnen bevroren gebieden in jouw ontdooien. Gestolde energie, die weer in beweging komt, creëert ruimte en nieuwe levenskracht. De oefeningen in deze workshop kunnen jouw beoefening en lessen aanvullen.”

 

Natasja de Senerpont Domis

Geïnspireerd door vele reizen in India, beoefent Natasja sinds 1999 yoga. Sinds 2008 is zij mede-hoofdopleider bij de Blikopener Yoga-opleidingen. Door haar sjamanistische trainingen en een beeldende achtergrond zijn klank, beeld en energie voor haar belangrijke concentratie middelen in haar lessen en yogabeoefening.


www.blikopener.info

 

 

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.