Open je hart

Tijdens deze workshop ga je op een leuke, methodische manier aan de slag met yoga en basisprincipes uit de Anusara Yoga.

 

Ilona: “Middels een dynamische yogales met aandacht voor de ademhaling, werken we aan een veilig en stevig fundament voor het Wiel en andere achteroverbuigingen. We werken samen om deze houding voor iedereen toegankelijk en veilig te maken. Kracht en flexibiliteit zijn sleutelbegrippen bij het werken aan balans en stevigheid in asana’s. Na het actieve deel is er tijd om weer te aarden en te ontspannen. We helpen elkaar weer uit te lijnen en sluiten af met een houding uit de Restorative Yoga. Laat je hart openen en kom met een ‘open mind’.”

 

Ilona Pluijmaekers

Ilona begon in 2009 met lesgeven en kwam toen middels diverse trainingen in aanraking met Anusara Yoga. In 2017 specialiseerde Ilona zich in Restorative Yoga bij Diana van der Gaast. Momenteel volgt ze een specialisatie Skeletal Breathing Yoga bij Yvonne Essers. Ilona heeft haar eigen yogastudio aan huis en is daarnaast docente bij Yoga Roots Parkstad.

 

www.anusarayoga.com/nl/members/ilona-pluijmaekers

 

 

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.