Power Vinyasa yoga

 

Laat je meevoeren met de sprankelende energie van Yoga tijdens onze workshop dynamische yoga met vloeiende bewegingen, ademtechnieken en meditatie. Onder begeleiding van de bekende en ervaren yogadocente Tonnie Goes dompelen deelnemers zich onder in verkwikkende houdingen die de flexibiliteit vergroten, kracht opbouwen en stress verminderen. De workshop richt zich op het ontdekken van wat Power en Vinyasa Yoga voor je kunnen betekenen op het gebied van kracht en flexibiliteit.


Tonnie: “Met nadruk op bewuste adem en het verkennen van de eigen grenzen, ervaar je als deelnemer een diepe verbinding tussen lichaam en geest. Ontdek de flow en meditatie van power vinyasa yoga en laat de sprankelende energie je leiden naar een staat van innerlijke rust, kracht en vitaliteit.”


Tonnie Goes

Tonnie Goes introduceerde PowerYoga in Nederland in 1997 en heeft meer dan 30 jaar ervaring in lesgeven in diverse Yogastijlen. Haar lessen en opleidingen benadrukken kracht, flexibiliteit en een levendige kijk op meditatie door beweging. Tonnie heeft meer dan 1000 yoga docenten in Nederland opgeleid en is yoga-, voeding- en hypnotherapeut.


www.poweryoga.nl
www.tonniegoes.nl

 

 

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.