Speelsheid, creativiteit en yoga

 

Dit is een speelse workshop die je uitnodigt en uitdaagt in contact te komen met je speelse vrije zelf. Om van daaruit te bewegen en te creëren, puur voor het plezier van het proces zelf.


Geesje: “Ervaar zelf hoe moeilijk of makkelijk het is om iets te doen zonder te focussen op een einddoel. We combineren yoga-oefeningen met verschillende creatieve tekenoefeningen op papier waarbij je steeds gevraagd wordt te werken vanuit je intuïtie, met de bereidheid steeds het ‘doel’ los te laten, je niet te hechten aan het resultaat en vanuit een speelse houding zowel de asana’s als het creatieve proces te benaderen. Verwacht niet weg te gaan met een zelfgemaakt kunstwerk, maar wel met een vreugdevol hart en wellicht creatieve inspiratie! Kom met een open mind en verlaat de workshop met een glimlach!”

 

Geesje Stuurman

Geesje woont in Reuver Limburg, waar zij sinds 2019 studio ‘The Art of Joy voor Yoga & Creativiteit’ leidt. Verknocht aan zowel yoga als aan intuïtieve creativiteit zoekt ze steeds naar een overlap tussen beiden. Een interessante zoektocht die nooit eindigt en waarin ze steeds nieuwe dingen ontdekt. Praktisch gezien mondt dit uit in yogalessen en diverse workshops.


www.theartofjoyreuver.nl

 

 

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.