Sprankelende Zen

Zen staat bekend om eenvoud, rust en helderheid. Daarin is sprankeling ver te zoeken. Toch? Nou eigenlijk niet want in de zenfilosofie geldt die rust en eenvoud juist als het perfecte podium om die levensvonkjes goed te kunnen zien.


Mischa: “In deze zenworkshop gaan we dit podium zo leeg mogelijk maken met onder meer zazen (zitmeditatie), soetra-recitatie (stem- en ademhalingsoefeningen) en een aandachtige theeceremonie. Ontdek hoe jij ieder moment sprankelt. Hierbij laten we ons tijdens de zitmeditatie maar ook tijdens enkele interactie-momenten graag voeden door de energie van de groep. Je wordt bekend met enkele belangrijke zenprincipes én oefent om contact te maken met de meest spontane levenskracht in jouw leven.”

Mischa Beliën

Misha (1986) studeerde filosofie aan de RU Nijmegen en trainde van 2009 tot 2017 bij de zenschool Zen.nl. In 2021 werd hij bij Zen Centrum Nijmegen tot zenmonnik gewijd. Mischa begeleidt ook activiteiten in andere centra en kloosters en maakt hij boeddhistische documentaires.

 

www.mishabelien.nl

 

 

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.