Yin-Yang flow ‘The Rising Lotus’ met soundhealing

 

Rita en Hans laten je een hele reis op de yogamat ervaren in deze twee uur durende Yin-Yang les met soundhealing.
Een reis die start bij een klein en breekbaar lotuszaadje en die je vervolgens leidt naar een prachtige en gracieuze lotusbloem. We starten de les met een meditatie en geleide visualisatie, gevolgd door zachte yin-yogahoudingen met opbouw tot een sprankelende flow van actieve houdingen. Gedurende de les word je uitgenodigd om de aandacht naar binnen te keren, je diepste kern te verkennen en de schoonheid en puurheid van de lotusbloem te bewonderen. We sluiten af met een langere soundhealing-sessie, waarbij diverse klankschalen en andere instrumenten bespeeld worden.

 

Rita Schrama

Rita is de eigenaresse van Yoga Academie Nederland. In haar lessen verbindt ze graag een diepere boodschap aan de asana’s om de filosofische kant van yoga tot uiting te brengen.

Hans de Vries

Het belangrijkste doel van Hans als yogadocent is dat yogalessen geschikt zijn voor iedereen. Ongeacht of men dagelijks yoga beoefent of slechts één keer per week. Leeftijd, lichaamsbouw, aanleg of blessures zijn geen beperkingen in je yoga practice, maar bieden je juist een unieke kans om fysiek, energetisch, mentaal en emotioneel uit te groeien tot de beste, mooiste en gelukkigste versie van jezelf

www.yoga-academie.nl

 

 

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.