Yoga en dans

 

Magda: “Danstaal is een manier van communiceren. De bewegingen van het lichaam zijn de woorden. Yoga kent haar eigen taal in de vorm van asana’s. Bij beide disciplines is lichaamsbewustzijn een punt van aandacht. De ‘Yoga & dans’ verbindt de danstaal met yogataal. Tegelijkertijd passen de yoga- en dansbewegingen precies in de muziek omdat er wordt gewerkt met een choreografie. Muziek resoneert en kan bij mensen aanraken wat niet meer in woorden te vatten is. Yoga, dans en muziek is zo een drie-eenheid, die je kan brengen bij jouw bron. Alles valt samen.”

 

Magda Samson

Magda is opgeleid tot docent jazzdans en heeft de vierjarige yogadocentenopleiding bij Samsara gevolgd. Toen Magda ernstig ziek werd, visualiseerde zij in haar ziekbed haar yogadansen. De uitwerking bleek enorm: dit waren de eerste stappen naar haar herstel. Magda geeft de basisopleiding Yoga & Dans en de masterclasses Yoga & Dans bij Samsara.

 

www.samsara.nl/magda-samson

 

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.