Yoga van de mat af 

 

De workshop gaat over zowel de kracht en dynamiek van Vinyasa, als over de zachtheid en ontspanning van yin. Het is vooral een uitnodiging om in iedere houding en in elke beweging zo mindful mogelijk te zijn.

 

Johan: “Meditatie in beweging is een goede benaming voor de workshop. Ik zie de yogamat als een prachtige metafoor voor het leven zelf. De lessen en inzichten op de yogamat zijn vaak boeiende spiegels. Het confronteert en inspireert. Bijvoorbeeld om de signalen die het lichaam voortdurend geeft te durven voelen en onderkennen. En daar vervolgens naar te handelen. Om grenzen te accepteren en te verleggen waar mogelijk. Om met compassie en liefde naar jezelf en de wereld om je heen te kijken. En om vooral bewust door te ademen. Uiteindelijk zullen we beseffen dat de daadwerkelijke yogales pas echt begint zodra je van je mat afstapt.” 

 

Johan Noorloos

Johan Noorloos, oprichter van De Nieuwe Yogaschool Amsterdam, bracht zijn jeugd door in het Friese havenstadje Harlingen. Na een studie economie in Groningen en de Hogeschool voor de Kunsten in Kampen, vertrok hij op zijn 27ste naar Amsterdam. Daar volgde hij zijn eerste yogales. November 2013 ging zijn droom in vervulling met de opening van zijn eigen yogaschool.  

 

www.denieuweyogaschool.nl

 

 

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.