Commissies

Samen met vrijwilligers in diverse commissies werken wij aan een bloeiende vereniging. 

Commissie voor bijscholen

Congrescommissie

Klachtenadviescommissie

PR-commissie

Toetsingscommissie

Evenementencommissie

Commissie Denktank

Commissie voor bijscholen

De commissie voor bijscholen toetst de kwaliteit van de bijscholingen. Voorzitter van deze commissie is Anja Wiersma (tevens bestuurslid). Je kunt haar bereiken via bestuurslidbijscholen@yoganederland.nl.

 

Ze beoordeelt: 

  • aanvragen voor erkenning van bijscholingen en specialisaties.
  • of leden voldoen aan de bijscholingsverplichting

 

Op de pagina bijscholingen vind je meer informatie als je zelf een bijscholing wilt aanvragen. Alle erkende bijscholingen en specialisaties kun je hier vinden.

 

Meer informatie vind je in:

 

 

Congrescommissie

De congrescommissie organiseert het jaarlijks congres in Elspeet. Contactpersonen zijn Iris Lekkerkerk (voorzitter) en Anouk Ham.

 

Heb je suggesties?

Zij zijn te bereiken via congres@yoganederland.nl

 

Klachtenadviescommissie

De klachtenadviescommissie (KLAC) behandelt klachten en toetst ze aan de beroepscode. Zij past hoor en wederhoor toe en adviseert het bestuur over de afhandeling van de klacht. Contact met de klachtenadviescommissie gaat via het secretariaat van de vereniging. De voorzittersfunctie is vacant, secretaris is Jenny Schoemaker

 

Leden zijn aangesloten bij de klachtenregeling van de vereniging.

 

Meer informatie over de klachtenregeling:

 

PR-commissie

De PR commissie regelt en organiseert alles rondom de PR, marketing, in- en externe communicatie van de vereniging. Dit geldt o.a. voor contacten met de pers, het ontwikkelen en uitzetten van promotiemateriaal, het zichtbaar zijn op social media, onze huisstijl en onze nieuwsbrieven. De commissie werkt nauw samen met het redactieteam van deze media.

 

Heb je vragen of interessante informatie? Neem dan contact met ons op via pr@yoganederland.nl. Voorzitter van de PR Commissie is Jeanette van Ree.

Toetsingscommissie

De toetsingcommissie toetst op verzoek van aangemelde yogadocenten de opleidingen in Nederland. Dit doet zij aan de hand van het Basis Programma Opleidingen (BPO) en International Training Program (ITP). Indien een opleiding aan de gestelde eisen voldoet adviseert zij het bestuur deze opleiding te erkennen. Daarnaast voert zij ook periodieke toetsingen uit van alle erkende opleidingen.

 

Meer informatie:

Je kunt contact opnemen met toetsing@yoganederland.nl

Overeenkomst tussen VYN en erkende opleiding

Voorzitter van de evenementencommissie is Dorien Pool. Zij heeft een directe link met de congrescommissie. Dorien is te bereiken via administratie@yoganederland.nl.

Voorzitter is Marjolein de Kwaasteniet. Je kunt haar bereiken via: secretariaat@yoganederland.nl.

Meer weten over commissies?

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar support@yoganederland.nl.

Let op, uw tijdelijke wachtwoord is VYN (met je lidcode) + postcode(getallen).
Voorbeeld: VYN1234/VYN12341234

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.