Commissies

Samen met vrijwilligers in diverse commissies werken wij aan een bloeiende vereniging. 

Commissie voor bijscholen

Festival-commissie

Klachten-adviescommissie

PR-commissie

Toetsings-commissie

Evenementen-commissie

Commissie Denktank

Commissie voor bijscholen

De commissie voor bijscholen toetst de kwaliteit van de bijscholingen. Voorzitter van deze commissie is Anja Wiersma (tevens bestuurslid). Je kunt haar bereiken via bestuurslidbij-scholen@yoganederland.nl.
 
Ze beoordeelt: 
  • aanvragen voor erkenning van bijscholingen en specialisaties.
  • of leden voldoen aan de bijscholingsverplichting
 
Op de pagina bijscholingen vind je meer informatie als je zelf een bijscholing wilt aanvragen. Alle erkende bijscholingen en specialisaties kun je hier vinden.
 
Meer informatie vind je in:

Festivalcommissie

De Festivalcommissie organiseert het jaarlijks congres in Elspeet. Contactpersonen zijn Iris Lekkerkerk (voorzitter) en Anouk Ham.
 
Heb je suggesties?
Deze commissie is te bereiken via congres@yoganederland.nl
 

Klachtenadviescommissie

De klachtenadviescommissie (KLAC) behandelt klachten en toetst ze aan de beroepscode. Zij past hoor en wederhoor toe en adviseert het bestuur over de afhandeling van de klacht. Contact met de klachtenadviescommissie gaat via het secretariaat van de vereniging. De voorzittersfunctie is vacant, secretaris is Jenny Schoemaker
 
Leden zijn aangesloten bij de klachtenregeling van de vereniging.
 
Meer informatie over de klachtenregeling:
 

PR-commissie

De PR-commissie regelt en organiseert alles rondom de PR, marketing, en in- en externe communicatie van de vereniging. Dit geldt o.a. voor contacten met de pers, het ontwikkelen en uitzetten van promotiemateriaal, het zichtbaar zijn op social media, onze huisstijl en onze nieuwsbrieven. De commissie werkt nauw samen met het redactieteam van deze media. 

 

Heb je vragen of interessante informatie? Neem dan contact met ons op via pr@yoganederland.nl. 

Toetsingscommissie

De toetsingcommissie toetst op verzoek van aangemelde yogadocenten de opleidingen in Nederland. Dit doet zij aan de hand van het Basis Programma Opleidingen (BPO) en International Training Program (ITP). Indien een opleiding aan de gestelde eisen voldoet adviseert zij het bestuur deze opleiding te erkennen. Daarnaast voert zij ook periodieke toetsingen uit van alle erkende opleidingen.
 
Meer informatie:
Je kunt contact opnemen met toetsing@yoganederland.nl

Overeenkomst tussen VYN en erkende opleiding
Voorzitter van de evenementencommissie is Dorien Pool. Zij heeft een directe link met de festivalcommissie. Dorien is te bereiken via administratie@yoganederland.nl.
Voorzitter is Marjolein de Kwaasteniet. Je kunt haar bereiken via: secretariaat@yoganederland.nl.

Meer weten over commissies?

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.