Hoe word je lid?

Hoe word je lid?

Mogelijkheden tot het verkrijgen van een lidmaatschap zijn:

  • Afgestudeerden van een door de VYN erkende yogadocenten opleiding (500 uur) of een yoga-instructeurs opleiding (200 uur), worden na aanmelding toegelaten tot de vereniging. Je vindt het inschrijfformulier hier.
  • Vanaf het eerste jaar kunnen studenten van een erkende yogadocentenopleiding zich aanmelden voor het aspirant-lidmaatschap. Stuur een kopie van het inschrijfbewijs van de opleiding mee bij het inschrijfformulier.
  • Yogadocenten met een 500-uurs certificaat en met een lidmaatschap van een internationale organisatie, zoals bijvoorbeeld Yoga Alliance, kunnen lid worden van de VYN. Ook yogadocenten van de Iyengar- en de Raja Yoga Opleidingen en zij met een lidmaatschap bij de SYN, kunnen lid worden. (Stuur een kopie van het bewijs van lidmaatschap mee.)
  • Vind je jezelf niet terug in bovenstaande beschrijvingen? Dan beoordeelt onze toelatingscommissie of je alsnog lid kunt worden. Stuur ons je verhaal en een kopie van je diploma via het het contactformulier

Voorwaarden

Inschrijfprocedure: 

 

  1. Zorg dat je de voorwaarden van het lidmaatschap hebt gelezen
  2. Vul het inschrijfformulier in.
  3. Maak het inschrijfgeld over via de site of op rekening: IBAN: NL05 INGB0005363836 BIC: INGBNL2A (tnv Vereniging Yogadocenten Nederland te Peize). Let op: Inschrijfgeld wordt niet geretourneerd, als blijkt dat je niet aan de lidmaatschap voorwaarden voldoet.
  4. Bij binnenkomst van je betaling wordt je inschrijving in behandeling genomen.
  5. De automatische incasso gaat in per aankomend kalenderjaar.

Inschrijfformulier

Soorten lidmaatschap

Het lidmaatschap van de Vereniging Yogadocenten Nederland kent 3 soorten:

Aspirant-lidmaatschap (A-lid): voor studenten die minimaal in het derde studiejaar van een erkende opleiding zitten en bezig zijn deze opleiding af te ronden. Je kunt maximaal 3 jaar aspirant lid zijn. Als je na 3 jaar nog niet afgestudeerd bent, betaal je daarna het volledige lidmaatschapsgeld, je blijft A-lid tot je je diploma hebt ingeleverd. 

Normaal-lidmaatschap (N-lid): voor afgestudeerde docenten van de erkende opleidingen.

Senior-lidmaatschap (S-lid): zijn leden die hun lesactiviteiten definitief hebben gestaakt maar nog wel betrokken willen blijven bij de vereniging.

 

Onderdelen van het lidmaatschap: Aspirant-lidmaatschap (A-lid) Normaal-lidmaatschap (N-lid) Senior-lidmaatschap (S-lid)

Ontvangen nieuwsbrieven

ja ja ja

Besloten Facebook groep

ja ja ja

Aanwezig bij congressen

ja ja ja

Aanwezig bij ALV

ja ja ja

Stemrecht bij ALV

nee ja nee

Gebruik logo

nee ja nee

Collectieve verzekering

ja ja nee

Gebruik muurschild

nee ja nee

Bijscholingsverplichting

nee ja nee

Deelname aan commissies

nee ja nee

Inschrijfformulier

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar support@yoganederland.nl.

Let op, uw tijdelijke wachtwoord is VYN (met je lidcode) + postcode(getallen).
Voorbeeld: VYN1234/VYN12341234

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.