Chakra Dharanam | Dru Yoga en Meditatie Netherlands

Chakra Dharanam | Dru Yoga en Meditatie Netherlands

Startdatum: 08-06-2024

Einddatum: 14-06-2024

: punten

Heb je ruime ervaring met yoga of meditatie en verlang je ernaar om je beoefening te verdiepen? Dan is het nu misschien het juiste moment voor onze Chakra Dharanam cursus, waarmee je een volgende stap zet naar zelfontdekking en spirituele groei.

Chakra Dharanam is een eeuwenoude beoefeningsvorm van zorgvuldig samengestelde technieken, die gericht zijn op de chakra’s. Technieken zoals meditatie, pranayama, kriya’s, visualisaties en bewustwordings- en concentratieoefeningen. Met deze technieken kun je toegang krijgen tot een hogere staat van bewustwording.

Je krijgt een jaar les van diverse docenten: van 8 juni 2024 tot en met 14 juni 2025. De live sessies zijn online via Zoom te volgen. Het overige cursusmateriaal - waaronder vooraf gemaakte opnames, downloads van begeleide oefeningen en hand-outs - staan op ons online platform. 


Avertentie_Chakra-DharanamChakra-Dharanam_.png

Docenten: Michiel van Schaveren en team  
Organisatie: Dru Yoga en Meditatie Netherlands
Locatie: Live via zoom en replays in online platform
Kosten inclusief BTW: € 875
Kosten exclusief BTW: € 875
VYN Erkenning: bijscholingspunten
Datum: 08-06-2024
Start/Eindtijd: 10:00 - 13:00
Telefoon: 026 323 6700
Info: info@dru-nl.org
Website: Klik hierLog in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.