Heb jij je al ingeschreven voor het VYN Festival?

Heb jij je al ingeschreven voor het VYN Festival?

De inschrijvingen voor het VYN Festival zijn in volle gang en we zijn verheugd om te zien hoeveel interesse er is! Echter, we willen je erop attenderen dat sommige workshops al bijna vol zitten. Maar wees gerust, met ons brede aanbod aan diverse workshops is er nog genoeg plek beschikbaar.

 

Hieronder een greep uit onze inspirerende workshops:

 

 • Nada Brahma 
  Gegeven door Natasja de Senerpont Domis. Een bijzondere workshop waar je kunt ervaren dat de wereld geluid is en wat dat met je kan doen.
 • Lachyoga 
  Gegeven door Conchita Scheffer. Een minuut lachen staat gelijk aan een 10 minuten zware workout! Zelfs wanneer je ‘nep lacht’ doen de toch ontstane hormonen hun positieve werk. 
 • Buikdansen & yoga 
  Gegeven door Sabouschka. Buikdans is van oorsprong net zoals yoga. Het gaat om het eenheidsbewustzijn. Dat verkrijg je door naar binnen te keren en je niet met uiterlijkheden bezig te houden. 
 • Open je hart 
  Gegeven door Ilona Pluijmaekers. Tijdens deze workshop ga je op een leuke, methodische manier aan de slag met yoga en basisprincipes uit de Anusara Yoga. 
 • Introductie Acroyoga 
  Gegeven door Elvira Resodimedjo en Marc Kamsteeg. Anderen op weg helpen en enthousiast maken voor acroyoga is hun gezamenlijke passie! Acroyoga is een veelzijdige combinatie van partneracrobatiek en yoga, met elementen van Thaise massage.
 • Power Vinyasa Yoga 
  Gegeven door Tonnie Goes. De workshop richt zich op het ontdekken van wat Power en Vinyasa Yoga voor je kunnen betekenen op het gebied van kracht en flexibiliteit.

 

Ook op het festival:

Naast de boeiende workshops bieden we ook tal van andere manieren om jezelf te verwennen op het festival:

 • Ontdek unieke souvenirs in de verschillende winkeltjes, waar je een mooie herinnering aan het festival kunt aanschaffen.
 • Laat je volledig ontspannen door een verkwikkende massage.
 • Laat je inspireren door kunst en dompel jezelf onder in creativiteit.

 

Boekenmarkt

Ook dit jaar organiseren we een boekenmarkt! Kom langs, zoek boeken uit om weg te geven en vind zelf een nieuw inspirerend boek. De opbrengst gaat naar het goede doel: de Blije Bodem.

 

Waar wacht je nog op? Mis deze kans niet om deel te nemen aan ons inspirerende festival. Schrijf je vandaag nog in en verzeker jezelf van een plekje!

 

VYN festival 24 en 25 mei 2024

 

 

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je een onvergetelijke ervaring te bezorgen!

 

Met vriendelijke groet,

 

De festivalcommissie

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.