Vervolg van je yogatraject na het stoppen van Saswitha

Vervolg van je yogatraject na het stoppen van Saswitha

Na het einde van de yogadocentenopleiding bij Saswitha, merken we dat velen van jullie zich afvragen hoe nu verder. Goed nieuws: er zijn diverse paden die je kunt bewandelen om je yogareis voort te zetten en een VYN-erkend yogadocent te worden.

 

Verschillende opleidingen hebben hun deuren geopend om jullie met open armen te ontvangen en verder te begeleiden op deze reis. Hieronder vind je een handig overzicht van je opties (klik op de links voor contactgegevens):

 

  • Blikopener Yoga Opleidingen: Na een instapgesprek maken we een individueel plan. Afhankelijk van je voortgang kun je in het tweede of derde jaar instappen.
  • Centrum de Haan voor Yoga: Start in het tweede studiejaar en werk toe naar een 500 uursopleiding.
  • Samsara Yoga Opleiding: Afhankelijk van een persoonlijk gesprek wordt bepaald waar je kunt instromen. Zowel de 200- als de 500 uurscertificering is mogelijk.
  • Spark of Light Yoga: Hier kun je zowel de 200 uur als de 500 uur voltooien. We bespreken samen hoe ver je al bent en wat er nog nodig is om je certificering te voltooien.
  • Yoga Academie Nederland: biedt modules aan waar je bij kunt instromen. 
  • Yoga Roots Parkstad: In een persoonlijk gesprek wordt bepaald hoe ver je al bent en wat je nog moet doen om jouw opleiding af te kunnen ronden.
  • Yoga Scholing: Tijdens een intakegesprek kijken we samen naar de beste route voor jou. Je kunt hier bij 200 uur een examen doen om je certificaat te behalen.

 

Om te bepalen welke route het beste bij jou past, adviseren we je om direct contact op te nemen met de opleiding van jouw keuze en een persoonlijk gesprek aan te vragen. Tijdens dit gesprek kun je jouw situatie uitgebreid bespreken en samen de mogelijkheden verkennen die aansluiten bij jouw persoonlijke yogareis.

 

We hopen dat deze informatie je helpt om een geïnformeerde keuze te maken en wensen je veel succes en plezier bij het vervolgen van je yogastudie.

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.