Trauma Sensitive Yoga Basis Training

Trauma Sensitive Yoga Basis Training

Startdatum: 04-07-2024

Einddatum: 06-01-2024

: punten

Ontdek de Basis van Trauma-Sensitive Yoga

We nodigen je uit voor een verrijkend 20-uurs programma, ontworpen voor yogadocenten, gezondheids- en geestelijke gezondheidsprofessionals, psychotherapeuten, onderwijzers en gezondheidscoaches. Duik in de kernconcepten en praktische toepassingen van Trauma Centrum Trauma-Sensitieve Yoga (TCTSY), onder leiding van onze ervaren trainer, Esther. Deze training, erkend door het Trauma Center bij het Justice Research Institute (JRI) in Boston, VS, streeft ernaar je te inspireren en uit te rusten met de kennis om Trauma-Sensitive Yoga principes in je praktijk te integreren, en zo bij te dragen aan traumabewustzijn, inclusiviteit en harmonieuze relaties.

Waarom TCTSY?

TCTSY, opgericht in 2002, heeft wereldwijd al meer dan 35.000 mensen bereikt en maakt significante vorderingen op het gebied van traumageïnformeerd werken. Als de exclusieve trainer en mentor voor TCTSY in de Benelux, erkend door het JRI in Boston, brengt Esther van der Sande bijna zeven jaar toegewijde kennis naar Nederland, België en Luxemburg.

 

Trainingshoogtepunten:

Diepgaand begrip van traumatheorie en neurofysiologie.

Uitgebreide inzichten in de theoretische fundamenten en methodologie van het TCTSY-model.

Een overzicht van het onderzoek en de empirische bewijzen die TCTSY ondersteunen.

Praktische vaardigheden om TCTSY-principes in je eigen praktijk toe te passen.

Certificering mogelijkheid via een uitgebreid 300-uur online programma met het Center for Trauma and Embodiment bij JRI Boston.


Professionele Ontwikkelingspunten oa via:

International Association of Yoga Therapists

Yoga Alliance

Vereniging Yoga Nederland

 

Traumageïnformeerde Zorg:

We erkennen de gevoeligheid van trauma, vooral in een professionele ontwikkelingsomgeving, en moedigen deelnemers aan om zelfzorg te beoefenen en indien nodig ondersteuning te zoeken. Deze training is een belangrijke stap naar het creëren van een traumageïnformeerde samenleving, waarbij het belang van lichamelijke behandeling in de zorg voor PTSD en complex trauma wordt benadrukt.

Sluit je aan bij onze missie:

Wees onderdeel van een transformerende reis naar het verbeteren van traumabewustzijn, inclusiviteit en bevordering van harmonieuze relaties. Voor verdere informatie of specifieke vragen, neem rechtstreeks contact op met Esther via esther@traumasensitiveyoganederland.com of via WhatsApp op +31 (0) 6 1148 5057. 

 


Avertentie_Trauma-Sensitive-Yoga-Basis-Training-Trauma-Sensitive-Yoga-Basis-Training-_.png

Docenten: Esther van der Sande
Organisatie: 't Pakhuys, Berkelkade 15 
Locatie: Zutphen
Kosten inclusief BTW: € 550,55
Kosten exclusief BTW: € 450
VYN Erkenning: bijscholingspunten
Datum: 04-07-2024
Start/Eindtijd: 9:00 - 17:00
Telefoon: 0611485057
Info: esther@traumasensitiveyoganederland.com
Website: Klik hierLog in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.