Reinigingsretraite | Oki-do Yoga

Reinigingsretraite | Oki-do Yoga

Startdatum: 09-05-2024

Einddatum: 12-05-2024

: punten

Onze jaarlijkse reinigingsretraite is een bijzondere gelegenheid te ontdekken wat onze lichaamswijsheid werkelijk wil. En om te voelen hoe diep deze fysieke heling en reiniging doorwerkt in ons hart en geest.

In deze retraite werken we met de principes van halfvasten. We eten aangepast, en de eerste dagen zoutloos, zodat ons lichaam afvalstoffen kan afvoeren. Tegelijk oefen je om dat te eten wat je lichaam aangeeft nodig te hebben. Om te kunnen experimenteren en de effecten van voeding te voelen, hebben we in de ochtend ons ‘drankjes-buffet’: verschillende soepen en sappen, hartig en zoet, die je lichaam ondersteunen in de reiniging.

De andere maaltijden zijn smaakvol, met zuivere smaken, en licht verteerbaar.

Deze reiniging is ingebed in een gevarieerd Dojo-programma, met oefeningen voor de organen, Hara-versterking, studie van relatie-gebieden in het lichaam, meditatie, wandelen in de natuur, etc.

Het programma als geheel helpt je om te herstellen en te herbronnen, en met een gezonde dosis eigen wijsheid weer naar huis te gaan. 


dansgroep.jpg

Docenten: Maartje van Hooft, SIetsia Wildeman, Henriette Wesselink
Organisatie: Oki-Yoga Dojo
Locatie: Laren, Gelderland
Kosten inclusief BTW: € € 465,- (early bird € 418,50) 
Kosten exclusief BTW: € € 465,- (early bird € 418,50)
VYN Erkenning: bijscholingspunten
Datum: 09-05-2024
Start/Eindtijd: 18:00 - 12:00
Telefoon:
Info: info@okidoyoga.nl
Website: Klik hierLog in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.