Relatie-punten in Yoga-asana en Okido-Yoga 

Relatie-punten in Yoga-asana en Okido-Yoga 

Startdatum: 17-05-2024

Einddatum: 19-05-2024

: punten

In dit weekend-seminar zal de ervaren leraar Fernando Montoto (uit Brazilië) je verschillende Okido-Yoga methoden laten ervaren, om bewustzijn te ontwikkelen en balans te creëren. Dit helpt je niet alleen in je dagelijks leven, maar helpt ook om je yoga-practice te verdiepen.

Gedurende de workshop gaan we 'Kanrenbui' studeren en toepassen: dit is het gebruik van relatie-punten om balans te creëren in lichaam en geest. Je ervaart het effect van deze relatie-punten en past dit toe in yoga-asana's en andere Okido-Yoga methoden zoals versterkingsoefeningen.

Het stimuleren van deze relatie-punten helpt om de doorstroming van Ki (energie) vrij te maken, en lichaam en geest als eenheid te ervaren. Dan kan je op een natuurlijke manier de energie in de Hara (het gebied rond bekken en onderbuik) opbouwen. Dit geeft een gevoel van interne harmonie en levendigheid.

Fernando Montoto heeft een diepgaande studie van deze methode gemaakt, tijdens zijn verblijf in de Dojo in Japan in de jaren ’80, en door daarna mensen te behandelen over de hele wereld. Met Kanrenbui leer je hoe je bij pijn, houdingsdisbalans of bij beperkingen in het bewegen de doorstroming van vitale energie vrij kan maken door specifieke punten te stimuleren.

Hierdoor zal het hele lichaam - ook de interne organen - harmoniseren, waardoor de adem verdiept en de fysieke souplesse toeneemt. Dit heeft ook weer invloed op de mentale balans en flexibiliteit. 

 

Dit weekend is de voertaal Engels.


aikidoman.jpg

Docenten: Okido Yoga Dojo Fernando Montoto
Organisatie: Okido Yoga Dojo Fernando Montoto
Locatie: Laren, Gelderland
Kosten inclusief BTW: € € 275,- (early bird € 250,-)
Kosten exclusief BTW: € € 275,- (early bird € 250,-)
VYN Erkenning: bijscholingspunten
Datum: 17-05-2024
Start/Eindtijd: 20:00 - 16:00
Telefoon:
Info: info@okidoyoga.nl
Website: Klik hierLog in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.