Touch of Yin-Adjustments | Stilness in yoga

Touch of Yin-Adjustments | Stilness in yoga

Startdatum: 02-06-2024

Einddatum: 15-06-2024

: punten

Ben je yogadocent en wil je leren hoe je aanraking en diepe stretching kunt gebruiken in je yogalessen? Dit is een 2-daags aanpassingslab voor Yin Yoga. Grijp je kans om je volledig onder te dompelen in de kunst van het aanpassen met Anoshe!

Er zijn veel momenten in mijn leven als yogadocent geweest waarop de fysieke ervaring van een Yoga Adjustment of Assist mijn studenten met zoveel gemak in diepere ontspanning en diepere stretch heeft gebracht.

Met onze Touch of Adjustment training in het vooruitzicht, wil ik deze waardevolle vaardigheden met je delen, zodat je de vaardigheid en het begrip hebt om dit soort ervaringen aan je studenten te geven. David Life zei iets diepzinnigs over yoga aanpassen: "De essentie van yoga assisteren is de uitwisseling van het Zelf naar de ander ..." Dat is precies wat aanpassen en yogalessen zouden moeten zijn, om zo verbonden te zijn met het Zelf, met Leegte of Eenheid dat we niet alleen fysiek aanraken, maar dat we aanraken vanuit Eenheid.

 

 

 

 


adjustment-1-gebruiken-1536x1502.jpg

Docenten: Anoshe Overington
Organisatie: Stillness in yoga
Locatie: De Nieuwe Plek, Driebergen
Kosten exclusief BTW: € 288 ex btw
VYN Erkenning: bijscholingspunten
Datum: 02-06-2024
Start/Eindtijd: 10:00 - 17:00
Telefoon: +31(0) 617 02 64 53
Info: stillnessinyoga@gmail.com 
Website: Klik hierLog in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.