Yin yoga & meditation teacher training (100 hrs) | Stillness in yoga 

Yin yoga & meditation teacher training (100 hrs) | Stillness in yoga 

Startdatum: 22-09-2024

Einddatum: 21-01-2025

: in nederlands en engels punten

Geef je al Yin les of ben je een enorme Yin-lover? Wil je graag dieper in jezelf duiken met behulp van Yin Yoga en Meditatie tools? Wij van Stillnessinyoga bieden een Yin Yoga & Meditatie Teacher Training aan voor docenten en voor Yin liefhebbers.

Door de statische aard bereid yin yoga het lichaam voor om in een meditatieve staat te komen. We leren hoe Chinese geneeskunde en Yoga samenkomen, het gebruik van de nadis en de meridianen. Hoe we in overgaven kunnen komen en het hier en nu omarmen. Yin Yoga is een goede balans voor onze huidige Yang levensstijl, het ontstresst en leert ons in diepe ontspanning te komen.

Tijdens onze opleiding krijg je een persoonlijke polsprognose van Gita waaruit je een persoonlijke sequence gaat maken om met je eigen disbalans te werken. 

 

 


Yin-certifacte.jpeg

Docenten: Anoshe Overington, Gita Perrotti-Schuit, Nigam Overington
Organisatie: Stillness in yoga
Locatie: Driebergen
Kosten exclusief BTW: € 1855 excl. 21% btw
VYN Erkenning: in nederlands en engels bijscholingspunten
Datum: 22-09-2024
Start/Eindtijd: 8:00 - 17:00
Telefoon: +31(0) 617 02 64 53
Info: stillnessinyoga@gmail.com 
Website: Klik hierLog in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.