Diploma-uitreikingen yogadocentenopleiding Saswitha Yoga en Wijsbegeerte

Diploma-uitreikingen yogadocentenopleiding Saswitha Yoga en Wijsbegeerte

In het afgelopen anderhalf jaar werkten de studenten en docenten van de Yogadocentenopleiding Saswitha Yoga & Wijsbegeerte met toewijding en focus gewerkt onder leiding van Diana Plenckers en Anneke Verweijen. Tot half januari van dit jaar hadden ze de gelegenheid om alle benodigde basisjaren en modules te voltooien. Hierdoor was het mogelijk om het 500-uursdiploma voor erkend yogadocent en het 200-uurscertificaat voor yoga-instructeur te behalen.

 

De diploma-uitreikingen waren bijzonder, en werden begeleid door inspirerende toespraken van Diana Plenckers en Anneke Verweijen. Elke student kreeg speciale aandacht en een persoonlijke toespraak, wat de emoties op veel momenten tot in het hart raakte. Tijdens deze dagen was de geest van Saswitha voelbaar en leeft nu voort in de afgestudeerden van de yogadocentenopleiding van Saswitha.

 

In het komende nummer van de VYN, het eerste YogaVizier van 2024 (verwachte verschijningsdatum begin maart), kun je een interview lezen met Diana Plenckers en Anneke Verweijen. Het belooft een boeiende inkijk te worden in hun gedachtegoed en ervaringen.

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.