Evenementen in de agenda van de VYN!

Evenementen in de agenda van de VYN!

We hebben een aantal mooie evenementen en activiteiten gepland staan in de komende maanden. Hieronder vind je een overzicht van wat je kunt verwachten:

 

30 sep

 

Extra Algemene Ledenvergadering (ALV)

Met plezier nodigen we leden van de VYN uit om de extra Algemene Ledenvergadering (ALV) bij te wonen op zaterdag 30 september. De aanleiding is de aanstelling van de nieuwe voorzitter van onze vereniging en de instemming die leden daarvoor dienen te geven. Aanmelden is nodig, zie deze brief die per post is verstuurd naar leden. 

 

7 okt

 

Commissieledendag bij de Poort in Groesbeek - 7 oktober

Op 7 oktober vindt de Commissieledendag plaats bij de prachtige locatie 'De Poort' in Groesbeek. Het belooft een dag vol inspiratie en samenwerking te worden. We kijken ernaar uit om elkaar te ontmoeten en onze gezamenlijke passie voor yoga te delen.

 

okt

  

Start regionale intervisiegroepen in oktober

In oktober beginnen we met de regionale intervisiegroepen. Deze groepen bieden een geweldige kans om je yoga-ervaring te verdiepen en te delen met gelijkgestemde yogadocenten. Houd onze nieuwsbrief en website in de gaten voor meer informatie over werving in augustus/september. Mis deze kans niet om deel te nemen aan deze verrijkende ervaring!

 

3 feb

 

Ledendag met interessante workshops - 3 februari

Op 3 februari organiseren we een ledendag met een boeiend programma. Noteer deze datum maar vast in je agenda en houd onze nieuwsbrief en website in de gaten in oktober voor het bekendmaken van het volledige programma. Het belooft een dag te worden waarop je nieuwe inzichten en vaardigheden kunt opdoen.

 

7 feb

 

Welkomstbijeenkomst met nieuwe leden - 7 februari

Op 7 februari nodigen we iedereen die in 2023 lid is geworden uit voor een speciale welkomstbijeenkomst. Dit evenement zal online plaatsvinden in de avonduren. Als nieuwe lid ontvang je een persoonlijke uitnodiging om deel te nemen. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met andere leden én om meer te leren over de VYN en de voordelen die het lidmaatschap biedt.

 

24 & 25 mei

 

VYN Festival '24 op Mennorode - 24 en 25 mei

Markeer de data 24 en 25 mei in je agenda, want dan vindt het VYN Festival plaats op het prachtige landgoed Mennorode. Het festival staat garant voor een weekend vol yogaworkshops, meditatiesessies en inspirerende lezingen. Reserveer deze data nu maar vast in je agenda!

 

 

We hopen dat jij net zo enthousiast bent over deze aankomende evenementen als wij. Zorg ervoor dat je onze nieuwsbrief en website in de gaten houdt voor verdere updates en gedetailleerde informatie over inschrijvingen en programma's.

 

Namens het VYN-team kijken we ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen bij deze geweldige gelegenheden!

 

Met vriendelijke groet,

Het VYN-bestuur

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.