Extra Algemene Ledenvergadering op 30 september

Extra Algemene Ledenvergadering op 30 september

Eind juli ontvingen leden van de Vereniging Yogadocenten Nederland een uitnodiging om deel te nemen aan de extra Algemene Ledenvergadering. Deze vergadering is op 30 september 2023. Hieronder lees je de brief: 

 

 

Beste leden van de VYN,


Met plezier nodigen we jullie uit de extra Algemene Ledenvergadering (ALV) bij te wonen op zaterdag 30 september. De aanleiding is de aanstelling van de nieuwe voorzitter van onze vereniging en de instemming die leden daarvoor dienen te geven. Er staan ook andere punten op de agenda. In deze brief bieden we je de verschillende mogelijkheden om aanwezig te zijn bij de ALV en je stemrecht te gebruiken.

 

De agenda vind je onderaan, de bijlagen bij deze brief verwijzen naar deze agendapunten. Om te kunnen deelnemen vragen we je ons een e-mail te sturen. Meer over de manier van aanmelden lees je hieronder!

 

Je bent op 30 september van harte welkom in Eenhoorn Meeting Centrum, Barchman Wuyterslaan 2 Amersfoort. De locatie is op loopafstand van het station en er is parkeergelegenheid op eigen terrein. De vergadering begint om 11.30 en sluiten we uiterlijk 13.00 uur af. Aansluitend staat er een broodje en drankje voor je klaar.

 

Je kunt de vergadering ook online bijwonen. Let op: wanneer je hiervoor kiest, heb je geen stemrecht. Er zijn dan twee mogelijkheden die hieronder bij 3 en 4 staan uitgelegd.

 

Geef jouw keuze door:

Hiermee heb je 4 mogelijkheden om uit te kiezen:

 

 1. Fysiek aanwezig zijn op de ALV in Amersfoort.
 2. Online aanwezig zijn tijdens de vergadering in Amersfoort zonder stemrecht.
 3. Online aanwezig zijn tijdens de vergadering in Amersfoort mét stemrecht. Daarvoor draag je je stem over aan een VYN-lid dat fysiek aanwezig is in de vergadering in Amersfoort. Als je hiervoor kiest: noem de naam van dit VYN-lid in je mail a.j.b.
 4. Als je je stem niet kan overdragen aan een ander VYN-lid, dan is er nog de mogelijkheid je stem over te dragen aan de VYN-administratie, in de persoon van Dorien Pool. Zij brengt hem dan voor je uit. Let op: het aantal stemmen dat de administratie kan overnemen is beperkt, dus wie het eerst komt, het eerst maalt! Als je bent ingeloot hiervoor dan ontvang je apart nog een berichtje. Hoor je niets meer dan is je stem níét overgedragen.

 

Je regelt je keuze van deelname uiterlijk voor 9 september als volgt:

 • Stuur een mail naar Anja Wiersma: secretaris@yoganederland.nl
 • Meteen in de onderwerpregel schrijf je één van de volgende zinnen en daarna pas de overige informatie in de mail zelf, dus:
  Onderwerpregel bevat 1 van deze 3 zinnen
  ”Ik kies voor 1”
  ”Ik kies voor 2”
  “Ik kies voor 3”
  “Ik kies voor 4”
 • In de mailtekst geef je je naam en lidnummer. Als je je stemrecht overdraagt, schrijf je hier ook de naam van het VYN-lid dat dit voor je gaat doen.

 

Mocht je naar aanleiding van deze brief vragen hebben over de agendapunten en de toegestuurde stukken, dan ontvangen we die graag uiterlijk 16 september via secretaris@yoganederland.nl

 

Agenda extra ALV

De agenda van de extra ALV 30 september 2023:

 1. Verslag ALV 13 mei 2023 (bijlage 1)
 2. Toelichting op het sollicitatieproces voor de voorgestelde nieuwe voorzitter: Ilse Anthonijsz Ilse is VYN-lid, leidt een yogaschool en werkt als zelfstandig interimmanager. Ze heeft ervaring met diverse bestuursfuncties en is sinds 2019 lid van de VYN-toetsingscommissie.
 3. Toestemming voor verdere statutenwijziging met de passage dat we een ALV hybride kunnen organiseren en dat leden die online aanwezig zijn kunnen meestemmen.
 4. Startdocument over de samenwerkingsverbanden van de VYN met de NOC/NSF en de Nederlands Sportraad (bijlage 2) open voor dialoog.
 5. Een toelichting op de voorgestelde wijzigingen van het bijscholingsreglement (bijlage 3,4, en de bijlage BijscholingsSpecialisatie Reglement 3 november 2017)
 6. Rondvraag en afronding
 7. Lunch

 

Tot ziens op 30 september!


Met hartelijke groet,
Anja Wiersma secretaris, Anja Dekker penningmeester bestuur VYN

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.