Festival klaar voor ontvangst - schrijf je nu in

Festival klaar voor ontvangst - schrijf je nu in

Met veel plezier organiseert de VYN op vrijdag 12 en zaterdag 13 mei een sprankelend festival met als thema ‘De helende kracht van yoga’. Het festival is dé gelegenheid om elkaar als yogaliefhebbers te ontmoeten en je te laten inspireren. Iedereen is welkom, ook als je de VYN niet kent.Vanaf vandaag staat het programma online én kun je tickets aanschaffen. Verwacht inspirerende workshops van bijvoorbeeld Helen Purperhart, Johan Noorloos, Anoshe Overington, Sanne Mees, Peter Haima en Diana van der Gaast. Vrijdagavond is er een helend klankconcert, kun je je laten meevoeren door Indiase dans of meditatief zingen. En verder: heerlijk vega(n) eten, je loopt zo het bos in voor een prachtige wandeling, verbinding met medeliefhebbers van yoga en bewustwording, lekker winkelen, massages, kunst en meer!Je bent van harte welkom, ook om deze informatie te delen met medeliefhebbers.Wij kijken enorm uit naar het VYN Festival en hopen dat jij erbij bent!Bestuur en festivalcommissie
Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN)

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.