De inschrijving voor het VYN Festival is geopend

De inschrijving voor het VYN Festival is geopend

Ontdek het VYN Festival: Jouw kans op unieke workshops

Op 24 & 25 mei transformeert het VYN Festival in een sprankelende ontmoetingsplek voor liefhebbers van yoga, meditatie en filosofie. Een unieke kans om je onder te dompelen in een wereld vol inspiratie en verdieping. Bekijk hier het volledige programma en laat je verrassen door de diversiteit aan activiteiten.

 

Tickets zijn slechts beschikbaar van 16 maart tot 12 mei 2024. Deze beperkte beschikbaarheid maakt elke ticket een kostbaar bezit. Zorg dat je deze unieke kans niet mist om deel uit te maken van een gemeenschap die streeft naar persoonlijke groei en verbinding. En hoewel de winnaars van onze winactie, gekozen door voorzitter Ilse Anthonijsz, reeds bekend zijn gemaakt, ligt de mogelijkheid om dit inspirerende evenement bij te wonen nog steeds binnen handbereik. 

 

Wacht niet te lang – de kans om je favoriete workshops bij te wonen is beperkt. Koop hier je ticket en zorg dat je erbij bent.

 

We kunnen niet wachten om je te verwelkomen op het VYN Festival, waar je twee dagen lang omringd wordt door sprankelende energie en inspiratie. Tot dan!

 

De Festivalcommissie

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.