Krachten bundelen met de Vereniging Yogascholen Nederland voor één sterke yogabeweging in Nederland?

Krachten bundelen met de Vereniging Yogascholen Nederland voor één sterke yogabeweging in Nederland?

Beste leden van de VYN,

 

We willen jullie graag even bijpraten over iets belangrijks dat speelt binnen onze vereniging. We trekken namelijk al een tijdje samen op met de Vereniging Yogascholen Nederland (VYSN). We sturen je dit bericht, omdat we graag willen dat je goed bent geïnformeerd.

 

De VYSN en VYN verkennen met elkaar hoe we als één vereniging de krachten kunnen bundelen, en hoe we daarbij beide doelgroepen (yogadocenten en yogaschoolondernemers) zo goed mogelijk kunnen bedienen. Zodat we met één sterke stem yoga in Nederland kunnen vertegenwoordigen.

 

Achter de schermen zijn we bezig met het uitwerken van een plan om deze samenwerking vorm te geven. Dat plan zullen we met jullie delen. Uiteraard wordt de besluitvorming over de verdere voortgang hierover samen met jou als lid gedaan tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) in mei dit jaar.

 

We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking ons versterkt in het behartigen van de belangen voor yogadocenten en yogaschoolondernemers, omdat we zo sterker in de belangenbehartiging van yoga in Nederland kunnen staan.

 

Doe en denk mee over samenwerking met de VSYN, join de werkgroep! 

Onlangs meldden we dat de VYN de krachten bundelt met de Vereniging Yogascholen Nederland. Daar ontvingen we veel enthousiaste reacties op! Uiteraard stelden jullie ook vragen en die zetten we graag om in acties. Op de Algemene Ledenvergadering (ALV) a.s. mei presenteren we een concreet plan met daarin zoveel mogelijk jullie ideeën. 

 

Daarom vragen we vandaag jullie enthousiasme over de samenwerking in te zetten voor de werkgroep Samenwerking. Je praat alleen mee over de onderwerpen die jou aanspreken met het doel VYN-aanbod samen concreet vorm te geven. Zo kan je je tijd zo efficiënt mogelijk inzetten. 

Maar voordat het zover is, komt er een gezamenlijke online startbijeenkomst.

 

Enthousiast geworden?

Stuur je aanmelding voor 15 maart naar Ilse Anthonijsz op voorzitter@yoganederland.nl Ook voor meer informatie is dit het adres. Bellen kan ook! Het nummer is 06 5754 1910. 

 

Je denk- en doekracht is van harte welkom!

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.