Nieuwe Voorzitter Vereniging Yogadocenten Nederland gekozen tijdens extra Algemene Ledenvergadering

Nieuwe Voorzitter Vereniging Yogadocenten Nederland gekozen tijdens extra Algemene Ledenvergadering

De leden van de Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN) hebben tijdens een extra Algemene Ledenvergadering ingestemd met het advies van het bestuur om Ilse Anthonijsz aan te stellen als de nieuwe voorzitter van de vereniging. Na grondige gesprekken met vier kandidaten koos de VYN voor Ilse vanwege haar uitgebreide ervaring in brancheorganisaties, opleidingen, examinering en certificering. Ilse werd met applaus ontvangen door de leden tijdens de vergadering.

 

In een interview met de VYN deelt Ilse haar inspirerende reis naar het voorzitterschap. Na jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en als manager in verschillende stichtingen en verenigingen, ontdekte Ilse de wereld van yoga na een uitdagende periode in haar leven. Yoga voelde voor haar als thuiskomen en na het afronden van haar yogadocentenopleiding bij Saswitha, werd ze al snel lid van de VYN. Naast haar rol als yogadocent blijft Ilse werken als manager in de asbestbranche, waar ze examinering en certificering heeft geprofessionaliseerd, vertelt ze. "Naast mijn eigen yogaschool werk ik nog steeds als interimmanager. Mijn ervaring uit het bedrijfsleven en andere nevenfuncties komt nu samen in het voorzitterschap van de VYN. Toen de kans zich aandiende om voorzitter te worden, voelde het als een natuurlijke stap om mijn interesse voor deze functie kenbaar te maken."

 

In haar nieuwe rol als voorzitter brengt Ilse haar inzicht en ervaring in om de kwaliteit van het vak van yogadocent te waarborgen. Ze benadrukt het belang van transparantie, betrokkenheid van leden en het delen van ideeën om samen de liefde en passie voor het vak van yogadocent te bevorderen. Haar pragmatische aanpak en brede visie beloven een positieve impuls voor zowel de VYN als de bredere yogagemeenschap in Nederland.

 

Anja Dekker en Anja Wiersema, leden van het bestuur van de VYN, uiten hun blijdschap over de benoeming van Ilse Anthonijsz als voorzitter. Het bestuur prijst haar vastberadenheid en enthousiasme voor haar nieuwe rol, en is ervan overtuigd dat haar ervaring en visie de vereniging naar een mooie toekomst zullen leiden.

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.