Pilot ‘Yoga en postcovidsyndroom’ afgerond

Pilot ‘Yoga en postcovidsyndroom’ afgerond

De pilot ‘Yoga en postcovidsyndroom’ is op april 2023 afgesloten. De resultaten van de pilot in Zwolle en Breda zijn gepresenteerd op het afgelopen Yogafestival. Tijdens de pilot hebben yogadocenten met behulp van een VAS-score het klachtenpatroon en het mentale welzijn van hun yogacursisten gemeten. De yogaoefeningen richten zich voornamelijk op het stimuleren van lichaamsbewustzijn, het activeren van het parasympathisch zenuwstelsel en het vergroten van de ademruimte.

 

We zijn trots dat we nu aan al onze leden de volgende documenten kunnen aanbieden:

 

De VYN hoopt op deze wijze dat yogadocenten een bijdrage kunnen leveren aan het vergroten van welzijn bij yogacursisten die worstelen met postcovidklachten.

 

Wil je meer weten?

Marjolein de Kwaasteniet is contactpersoon. 

 

Photo by Filip Bunkens on Unsplash

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.