Start yogalessen? Corona-update

Start yogalessen? Corona-update

Zoals beloofd komen we terug op de vraag of yogadocenten weer les mogen geven aan meer dan twee personen of niet. Vandaag hadden we contact met de Directie Communicatie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Helaas is het antwoord teleurstellend. Yogadocenten mogen binnen geen groepsles geven en ook geen instructie geven waar tegelijkertijd meerdere groepjes van twee aan meedoen. Je mag wel van tweetal naar tweetal lopen en apart instructie geven.

Het lijkt er wel op dat er een gedoogbeleid in ontwikkeling is. Per gemeente blijken er nuances te zijn als het om de richtlijnen gaat. Check dus bij jouw gemeente hoe de vork in de steel zit en of je meerdere mensen tegelijk instructie mag geven.

We hadden gehoopt dat er -zeker na het aanbieden van de petitie- wat meer zou worden meegedacht met onze beroepsgroep. Helaas blijkt dat dus tot nu toe nog niet aan de orde. We hopen op meer mogelijkheden in de volgende ronde en we blijven ons best doen voor jullie.

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.