Tijdschrift voor Yoga

Tijdschrift voor Yoga

(Advertentie)

Hét yogablad met diepgangYoga is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze maatschappij.
Tijdschrift voor Yoga (jaargang 32) belicht de aspecten van yoga vanuit een duizenden jaren oude traditie, en volgt tevens de huidige ontwikkelingen op de voet. Iedere serieuze uiting van yoga krijgt aandacht. Ons magazine geeft oefeningen, achtergrondinformatie, interviews en ervaringen. Aan bod komen o.a. de diverse yogastromingen, yogameesters, meditatietechnieken,  gezondheid en voeding. Maar ook boekbesprekingen, speciale series voor vrouwen, om slapeloosheid tegen te gaan, besprekingen van yogahoudingen. En natuurlijk de medische kant van Yoga, de Ayurveda en uiteraard de veelzijdige yogafilosofie worden uitgebreid in de artikelen besproken.

 

Het tijdschrift hanteert een thematische aanpak, waarin aandacht is voor de positieve aspecten van praktische yogabeoefening en yoga in het dagelijks leven. Neem een abonnement (Vier nummers voor € 32,- of geef een abonnement cadeau) en ontvang ons kwartaalblad in de bus. >> Info & Aanmelden 

 

Tijdschrift voor Yoga – dé verbindende schakel tussen actieve yogabeoefenaars, yogadocenten, yogastudenten en geïnteresseerden in yoga.

 

 

 

 

 

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.