Twee nieuwe leden Toetsingscommissie

Twee nieuwe leden Toetsingscommissie

Alexandra Tenhagen heeft afscheid genomen van haar werk binnen de Toetsingscommissie. Gelukkig is de Toetsingscommissie versterkt met twee nieuwe aspirant-leden. Ze stellen zich hier even voor:

 

Agnes de Groot

"Ik studeerde Dierwetenschappen (Zoötechniek) aan de Landbouw Universiteit te Warschau. In 2001 rondde ik de erkende opleiding (De Blikopener te Tilburg) tot Hatha yoga en meditatiedocent af. Sindsdien heb ik een eigen yogapraktijk in Bakel: de Vertakte Boom. De vertakte boom staat symbool voor de individuele ontwikkeling/ de acceptatie van jezelf als mens. In 2006 haalde ik het lerarendiploma op de STOAS Agrarische Pedagogische Hogeschool in ’s Hertogenbosch."

 

 

Fianne Mulder

"Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de sociale en zakelijke dienstverlening heb ik drie jaar gereisd. Ik ervoer een diepe verbondenheid met de natuur, met innerlijke stilte en rust. Op zoek naar verdieping ben ik na terugkeer de opleiding tot yogadocent gaan volgen bij de Saswitha Opleiding. Sinds 2008 geef ik yogales en vanaf 2012 ben ik mede-eigenaar bij Bodhi yoga en mindfulness in Rotterdam. Daarnaast geef ik les bij de Saswitha Opleiding in het lesjaar Didactische Vorming."

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.