Vacature: lid Toetsingscommissie

Vacature: lid Toetsingscommissie

Vind je het leuk om je te verdiepen in de (erkende) opleidingen? Heeft onderwijs jouw interesse? Word dan commissielid bij de Toetsingscommissie van de VYN!

 

De toetsingscommissie van de VYN houdt zich bezig met het aanbod en de kwaliteit van yoga-opleidingen en onderhoudt contacten met de VYN-erkende opleidingen. De commissie bestaat momenteel uit een hecht team van vier yogadocenten. Het sluiten van opleidingen die jarenlang een rol speelden daagt de commissie uit om nieuwe wegen in te slaan. 

 

We vragen van jou het volgende:

  • Je bent lid van de VYN en praktiserend yogadocent;
  • Je hebt interesse in (kwaliteitsbewaking van) onderwijs en examinering;
  • Je bent communicatief vaardig (mondeling en schriftelijk);
  • Je kan schakelen tussen zelfstandigheid en samenwerking;
  • Je bent bereid gemiddeld een halve of hele dag per maand werkzaam te zijn voor de commissie; het zwaartepunt van de activiteiten liggen in het najaar en de winter.

 

De Toelatingscommissie vergadert 4-5 zaterdagen per jaar vergaderd (deels online, deels fysiek). Je ontvangt een vergoeding voor de vergaderingen en de reiskosten worden 100% vergoed. 

 

Wil je meer informatie om je een beeld te vormen van de werkzaamheden, bel dan met de voorzitter van de Toetsingscommissie: Marjolein de Kwaasteniet (06-27128501). Reageren op deze vacature kan via toetsing@yoganederland.nl.

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.